Fra fagskole til bachelor i utlandet

Vår service

Vår service

Internasjonal dag

Hver høst arrangerer Education Link i samarbeid med Fagskolen Kristiania en internasjonal dag i Oslo og Bergen. Her får du sjansen til å møte representanter fra de fleste av samarbeidsuniversitetene. Det vil bli informasjonsmøte, mini-messe og presentasjonsmøter for de ulike universitetene. Education Links egne studieveiledere vil hele dagen være på plass for å svare på spørsmål. Benytt deg av denne årlige eventen til å få førstehåndsinformasjon og inspirasjon.

Informasjonsmøte

For at vi sammen skal finne et universitet som passer for deg er det viktig at du selv gjør en grundig research. Benytt deg av nettsidene til Education Link og universitetene. Tenk på forhånd gjennom hva som er viktig for deg ved valg av utdanning, universitet og studiested. Hvert semester avholder Education Link informasjonsmøter på alle av fagskolens avdelinger. Her går vi gjennom dine ulike valgmuligheter. Du får muligheten til å stille spørsmål til våre studieveiledere og de vil kunne hjelpe deg i beslutningen om videre studier i utlandet.

Søknadsmøte

Hvert semester avholder Education Link søknadsmøter på alle av fagskolens avdelinger. Her går vi gjennom søknadsprosessen steg for steg. Du kan få utdelt søknadsskjema, informasjon om hva søknaden bør inneholde og hvordan du kan gjøre søknaden din så attraktiv og bra som mulig.

Gruppemøte/individuelt møte

Du har også muligheten til å avtale et gruppemøte eller personlig møte med en av Education Links studieveiledere. Møtet kan enten finne sted i Oslo eller Bergen, per telefon eller e-post. Ta kontakt med den studieveilederen som har ansvaret for din skole.

Pre-depature-møte

I mai arrangerer vi pre-departure-møter for alle som skal starte sine studier i juli eller til høsten. Her får du muligheten til å møte andre studenter som skal studere ved samme universitet som deg. Vi går her gjennom alle praktiske detaljer som studiestart, Lånekassen, visum, bomuligheter, forsikringer med mere.

Du vil også få tilsendt en egene pre-departure guide fra oss hvor du finner informasjon om alle praktiske detaljer.

Les mer om søknadsprosessen

Bestill studieveiledning

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: +46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

Tlf: +46 701477580

patrick@educationlink.se