Fra fagskole til bachelor i utlandet

Hjem

Fra fagskole til bachelor

Education Link har gjennom mange år hatt tett samarbeid med Fagskolen Kristiania. Vi har lang erfaring med å samarbeide med utenlandske universiteter og veilede studenter som ønsker å studere i utlandet. Fagskolen har utviklet samarbeidsavtaler som gjør det mulig for fagskolestudentene å bygge på sin utdanning til en bachelorgrad i utlandet. Education Link tar hånd om det praktiske ved disse avtalene. Våre studieveiledere informerer deg som fagskolestudent om dine videre studiemuligheter i utlandet og hjelper deg trygt gjennom hele søknadsprosessen.

Education Link hjelper deg

Fagskolen Kristiania har for sine fagskolestudier samarbeidsavtaler med 9 forskjellige universiteter fordelt på Australia, England, Italia, Irland og New Zealand. Ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner hjelper vi deg med å finne frem til riktig universitet. Vi passer på at din søknad er fullstendig og at alle dokumenter kommer frem til universitetet. Vår service inkluderer også oversettelse av vitnemål fra videregående skole og avvikling av engelsktester for visse universiteter. Du slipper søknadsgebyr til de fleste universitetene og du behøver ikke å betale full semesteravgift for å akseptere din studieplass.

Nyheter

Fornøyet studenter ved NABA

7. mai 2024

Fornøyet studenter ved NABA

Forre måneden fikk vi en kort prat med Cornelia som snart har avsluttet 2.a året på BA Design ved NABA. Vi var litt nysgjerrige på hvordan studiene gikk og om hun fortsatt er fornøyd med valget.

Lediga studieplasser i utlandet – utsatt søknadsfrist

7. mai 2024

Lediga studieplasser i utlandet – utsatt søknadsfrist

Flere av universitetene i utlandet har fortsatt lediga studieplasser til høsten så søknadsfristen har blitt utsatt. Så lenge det er ledige studieplasser er det mulig å søke.

Avreisemøte 2024

6. mai 2024

Avreisemøte 2024

For at du skal bli så godt forberedt som mulig før avreise og studiestart arrangerer vi avreisemøter for alle som har søkt.

Besøk ved Solent i Southampton

13. mars 2024

Besøk ved Solent i Southampton

I begynnelsen av februar besøkte vi på Education Link Solent University i Southampton.

Åpningstider i julen

4. desember 2023

Åpningstider i julen

Vi har julestengt fra og med 22. desember til og med 1. januar. Vi er på plass igjen med vanlige åpningstider tirsdag 2. januar.

Besøk ved NABA i Milano

21. november 2023

Besøk ved NABA i Milano

Den 13-14. november var vi på Education Link i Milano og besøkte NABA. Det var to spennende og interessante dager.

Hvorfor utenlandsstudier?

Økte jobbmuligheter og i mange tilfeller økt lønn

Spennende kombinasjoner av fag

Internasjonal erfaring og økt kulturell kompetanse

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: +46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

Tlf: +46 701477580

patrick@educationlink.se

* Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav. Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet. Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.