Fra fagskole til bachelor i utlandet

Fra fagskole til bachelor i utlandet

Education Link – studier i utlandet

Education Link har gjennom mange år hatt tett samarbeid med Fagskolen Kristiania. Vi har lang erfaring med å samarbeide med utenlandske universiteter og veilede studenter som ønsker å studere i utlandet. Fagskolen har utviklet samarbeidsavtaler som gjør det mulig for fagskolestudentene å bygge på sin utdanning til en bachelorgrad i utlandet. Education Link tar hånd om det praktiske ved disse avtalene. Våre studieveiledere informerer deg som fagskolestudent om dine videre studiemuligheter i utlandet og hjelper deg trygt gjennom hele søknadsprosessen.

Vi hjelper deg

Fagskolen Kristiania har for sine fagskolestudier samarbeidsavtaler med 10 forskjellige universiteter fordelt på Australia, England, Italia, Irland og Tyskland. Ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner hjelper vi deg med å finne frem til riktig universitet. Vi passer på at din søknad er fullstendig og at alle dokumenter kommer frem til universitetet. Vår service inkluderer også oversettelse av vitnemål fra videregående skole og avvikling av engelsktester for visse universiteter. Du slipper søknadsgebyr til de fleste universitetene og du behøver ikke å betale full semesteravgift for å akseptere din studieplass.

Nyheter

Søknadsfrist for studier i utlandet

12. februar 2020

Søknadsfrist for studier i utlandet

Søknadsfristen for å søke på samarbeidsuniversitetene i utlandet er satt til 15. april. Om du har bestemt deg for å søke så anbefaler vi at du kommer i gang med prosessen så snart som mulig. Det er rullerende opptak.

Informasjonsmøte med Education Link i Oslo

5. februar 2020

Informasjonsmøte med Education Link i Oslo

Education Link ønsker velkommen til informasjonsmøte om videre studiemuligheter i utlandet tirsdag 11. februar på Campus Spikersuppa.
Kom på møte og få svar på alle praktiske spørsmål om studier i utlandet.

Infomøte med University of Applied Science Europe

5. februar 2020

Infomøte med University of Applied Science Europe

Onsdag 12. februar er du velkommen på informasjonsmøte i Oslo om nye og spennende studiemuligheter ved University of Applied Science i Berlin og Hamburg. Clark McPhee kommer for å presentere universitetet og deres unike studietilbud.

Hvorfor utenlandsstudier?

Økte jobbmuligheter og i mange tilfeller økt lønn

Spennende kombinasjoner av fag

Internasjonal erfaring og økt kulturell kompetanse

Studieveilederne

Lill-Tine Paulsen

Lill-Tine Paulsen

Studieveileder for Oslo

Tlf: 92 60 30 78

lilltine@educationlink.no

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder for Bergen

Tlf: 22 59 63 30

johan@educationlink.se

* Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav. Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet. Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.