Fra fagskole til bachelor i utlandet

Hjem

Fra fagskole til bachelor

Education Link har gjennom mange år hatt tett samarbeid med Fagskolen Kristiania. Vi har lang erfaring med å samarbeide med utenlandske universiteter og veilede studenter som ønsker å studere i utlandet. Fagskolen har utviklet samarbeidsavtaler som gjør det mulig for fagskolestudentene å bygge på sin utdanning til en bachelorgrad i utlandet. Education Link tar hånd om det praktiske ved disse avtalene. Våre studieveiledere informerer deg som fagskolestudent om dine videre studiemuligheter i utlandet og hjelper deg trygt gjennom hele søknadsprosessen.

Education Link hjelper deg

Fagskolen Kristiania har for sine fagskolestudier samarbeidsavtaler med 8 forskjellige universiteter fordelt på Australia, England, Italia og Irland. Ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner hjelper vi deg med å finne frem til riktig universitet. Vi passer på at din søknad er fullstendig og at alle dokumenter kommer frem til universitetet. Vår service inkluderer også oversettelse av vitnemål fra videregående skole og avvikling av engelsktester for visse universiteter. Du slipper søknadsgebyr til de fleste universitetene og du behøver ikke å betale full semesteravgift for å akseptere din studieplass.

Nyheter

Åpningstider i julen

4. desember 2023

Åpningstider i julen

Vi har julestengt fra og med 22. desember til og med 1. januar. Vi er på plass igjen med vanlige åpningstider tirsdag 2. januar.

Besøk ved NABA i Milano

21. november 2023

Besøk ved NABA i Milano

Den 13-14. november var vi på Education Link i Milano og besøkte NABA. Det var to spennende og interessante dager.

Bli med på webinar med studenter som studerer ved NABA

6. november 2023

Bli med på webinar med studenter som studerer ved NABA

Vil du vite mer om hvordan det er å studere ved Naba i Italia? Bli med på våres webinar og still spørsmål direkte til fagskolestudenter fra Kristiania som er på stedet i Milano.

Internasjonale dager 17-19 oktober!

21. september 2023

Internasjonale dager 17-19 oktober!

Education Link arrangerer i samarbeid med Kristiania Internasjonale dager i Bergen den 17. oktober og i Oslo den 18. oktober og den 19. oktober. Vi ønsker alle fagskolestudenter hjertelig velkommen.

Avreisemøte

31. mai 2023

Avreisemøte

For at du skal bli så godt forberedt som mulig før avreise og studiestart arrangerer vi avreisemøter for alle som har søkt.

Informasjonsmøte om redusert skolepeng på NABA

19. april 2023

Informasjonsmøte om redusert skolepeng på NABA

Education Link inviterer studenter som skal studere ved Naba og som ønsker å søke om redusert skolepeng.

Hvorfor utenlandsstudier?

Økte jobbmuligheter og i mange tilfeller økt lønn

Spennende kombinasjoner av fag

Internasjonal erfaring og økt kulturell kompetanse

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: +46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

Tlf: +46 701477580

patrick@educationlink.se

* Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav. Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet. Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.