Fra fagskole til bachelor i utlandet

Hjem

Fra fagskole til bachelor

Education Link har gjennom mange år hatt tett samarbeid med Fagskolen Kristiania. Vi har lang erfaring med å samarbeide med utenlandske universiteter og veilede studenter som ønsker å studere i utlandet. Fagskolen har utviklet samarbeidsavtaler som gjør det mulig for fagskolestudentene å bygge på sin utdanning til en bachelorgrad i utlandet. Education Link tar hånd om det praktiske ved disse avtalene. Våre studieveiledere informerer deg som fagskolestudent om dine videre studiemuligheter i utlandet og hjelper deg trygt gjennom hele søknadsprosessen.

Education Link hjelper deg

Fagskolen Kristiania har for sine fagskolestudier samarbeidsavtaler med 11 forskjellige universiteter fordelt på Australia, England, Italia, Irland og Tyskland. Ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner hjelper vi deg med å finne frem til riktig universitet. Vi passer på at din søknad er fullstendig og at alle dokumenter kommer frem til universitetet. Vår service inkluderer også oversettelse av vitnemål fra videregående skole og avvikling av engelsktester for visse universiteter. Du slipper søknadsgebyr til de fleste universitetene og du behøver ikke å betale full semesteravgift for å akseptere din studieplass.

Nyheter

Bli med på Internasjonal dag!

13. oktober 2021

Bli med på Internasjonal dag!

Education Link arrangerer i samarbeid med Fagskolen Kristiania Internasjonale dager den 26. oktober, den 28. oktober og den 2. november og ønsker alle fagskolestudenter hjertelig velkommen.

Informasjonsmøter om studier i utlandet

5. oktober 2021

Informasjonsmøter om studier i utlandet

Education Link ønsker velkommen til informasjonsmøter om videre studiemuligheter i utlandet. Fagskolen Kristiania har samarbeidsavtaler med universiteter i utlandet hvor du kan bygge på din utdanning til en bachelor.

Gode utsikter til undervisning på campus

21. mai 2021

Gode utsikter til undervisning på campus

Griffith College i Irland melder om gode utsikter for normal studiestart til høsten med oppstart av undervisning på campus. De irske myndighetene rapporterer at smitten av covid-19 er under kontroll og smittekurven har flatet ut.

Nye avtaler med Curtin University i Australia

21. mai 2021

Nye avtaler med Curtin University i Australia

Curtin University i Australia og Fagskolen Kristiania har oppdatert samarbeidsavtalen. Studenter på 3D & animasjon, grafisk design, illustrasjon, interaksjonsdesign, interiør, reklame og spillutvikling har nå muligheten til å studere her.

Ledige studieplasser i utlandet

16. april 2021

Ledige studieplasser i utlandet

Søknadsfristen for å søke på samarbeidsuniversitetene i utlandet er utsatt. Så lenge det fins ledige studieplasser er det mulig å søke. Det er rullerende opptak og søknader blir behandlet fortløpende.

NABA er kåret til beste skole i Italia

9. april 2021

NABA er kåret til beste skole i Italia

NABA har blitt kåret til «the Best Italian Academy of Fine Arts» i 2021. I rankingen er NABA en av totalt 3 skoler fra Italia som ble inkludert og vurdert, og den eneste innen Fine Arts som ble blant de topp 100 i verden.

Hvorfor utenlandsstudier?

Økte jobbmuligheter og i mange tilfeller økt lønn

Spennende kombinasjoner av fag

Internasjonal erfaring og økt kulturell kompetanse

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: 92 66 45 38

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Lill-Tine Paulsen

Lill-Tine Paulsen

Studieveileder

Tlf: 92 60 30 78

lilltine@educationlink.no

* Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav. Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet. Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.