Fra fagskole til bachelor i utlandet

Fra fagskole til bachelor i utlandet

Education Link – studier i utlandet

Education Link har gjennom mange år hatt tett samarbeid med Høyskolen Kristiania. Vi har lang erfaring med å samarbeide med utenlandske universiteter og veilede studenter som ønsker å studere i utlandet. Høyskolen har utviklet samarbeidsavtaler som gjør det mulig for fagskolestudentene å bygge på sin utdanning til en bachelorgrad i utlandet. Education Link tar hånd om det praktiske ved disse avtalene. Våre studieveiledere informerer deg som fagskolestudent om dine videre studiemuligheter i utlandet og hjelper deg trygt gjennom hele søknadsprosessen.

Vi hjelper deg

Høyskolen Kristiania har for sine fagskolestudier samarbeidsavtaler med 10 forskjellige universiteter fordelt på Australia, England, Italia, Irland og New Zealand. Ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner hjelper vi deg med å finne frem til riktig universitet. Vi passer på at din søknad er fullstendig og at alle dokumenter kommer frem til universitetet. Vår service inkluderer også oversettelse av vitnemål fra videregående skole og avvikling av engelsktester for visse universiteter. Du slipper søknadsgebyr til de fleste universitetene og du behøver ikke å betale full semesteravgift for å akseptere din studieplass.

Nyheter

Engelsktest for søkere til Solent University

Engelsktest for søkere til Solent University

20. april 2018

Solent University (tidligere Southampton Solent University) kommer til Trondheim, Bergen og Oslo i mai måned for å arrangerer gratis engelsktest. Alle søkere som har behov for engelsktest kan melde seg på.

Nye studiemuligheter ved Griffith College i Dublin

Nye studiemuligheter ved Griffith College i Dublin

19. april 2018

Griffith College og Høyskolen Kristiania har inngått avtale om samarbeid ved flere studier. Studenter på grafisk design, interaksjonsdesign, film og interiør kan fortsette sine studier i Irland til høsten.

Ledige studieplasser i utlandet

Ledige studieplasser i utlandet

17. april 2018

Hva skal du gjøre til høsten? Har du vurdert å bygge på din utdanning til en bachelorgrad? Det fins ledige studieplasser ved våre samarbeidsuniversiteter i utlandet og det er fremdeles mulig å søke.

Hvorfor utenlandsstudier?

Økte jobbmuligheter og i mange tilfeller økt lønn

Spennende kombinasjoner av fag

Internasjonal erfaring og økt kulturell kompetanse

Studieveilederne

Lill-Tine Paulsen

Lill-Tine Paulsen

Studieveileder for Oslo

Tlf: 92 60 30 78

lilltine@educationlink.no

Eli-Therese Ølversø Lund

Eli-Therese Ølversø Lund

Studieveileder for Bergen og Trondheim

Tlf: 92 66 45 38

eli@educationlink.no

* Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav. Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet. Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.