Fra fagskole til bachelor i utlandet

Hjem

Fra fagskole til bachelor

Education Link har gjennom mange år hatt tett samarbeid med Fagskolen Kristiania. Vi har lang erfaring med å samarbeide med utenlandske universiteter og veilede studenter som ønsker å studere i utlandet. Fagskolen har utviklet samarbeidsavtaler som gjør det mulig for fagskolestudentene å bygge på sin utdanning til en bachelorgrad i utlandet. Education Link tar hånd om det praktiske ved disse avtalene. Våre studieveiledere informerer deg som fagskolestudent om dine videre studiemuligheter i utlandet og hjelper deg trygt gjennom hele søknadsprosessen.

Education Link hjelper deg

Fagskolen Kristiania har for sine fagskolestudier samarbeidsavtaler med 11 forskjellige universiteter fordelt på Australia, England, Italia, Irland og Tyskland. Ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner hjelper vi deg med å finne frem til riktig universitet. Vi passer på at din søknad er fullstendig og at alle dokumenter kommer frem til universitetet. Vår service inkluderer også oversettelse av vitnemål fra videregående skole og avvikling av engelsktester for visse universiteter. Du slipper søknadsgebyr til de fleste universitetene og du behøver ikke å betale full semesteravgift for å akseptere din studieplass.

Nyheter

Bli med på informasjonsmøter med samarbeidsuniversitetene!

2. mars 2022

Bli med på informasjonsmøter med samarbeidsuniversitetene!

Education Link ønsker velkommen til digitale Q&A sessions om videre studiemuligheter i utlandet. Gå ikke glipp av muligheten til å snakke direkte med representanter fra universitetene.

Australia åpner for internasjonale studenter!

23. november 2021

Australia åpner for internasjonale studenter!

Det er med stor glede vi kan meddele at Australia fra 1. desember åpner opp grensen for internasjonale studenter. Først ut er delstatene Victoria og New South Wales. Andre delstater forventes å følge etter fortløpende.

Informasjonsmøter om søknadsprosessen mot videre studier i utlandet

11. november 2021

Informasjonsmøter om søknadsprosessen mot videre studier i utlandet

Education Link ønsker velkommen til digitale informasjonsmøter på Teams. 18. og 23. november får du vite mer om søknadsprosessen mot videre studier i utlandet.

Bli med på Internasjonal dag!

13. oktober 2021

Bli med på Internasjonal dag!

Education Link arrangerer i samarbeid med Fagskolen Kristiania Internasjonale dager den 26. oktober, den 28. oktober og den 2. november og ønsker alle fagskolestudenter hjertelig velkommen.

Gode utsikter til undervisning på campus

21. mai 2021

Gode utsikter til undervisning på campus

Griffith College i Irland melder om gode utsikter for normal studiestart til høsten med oppstart av undervisning på campus. De irske myndighetene rapporterer at smitten av covid-19 er under kontroll og smittekurven har flatet ut.

Nye avtaler med Curtin University i Australia

21. mai 2021

Nye avtaler med Curtin University i Australia

Curtin University i Australia og Fagskolen Kristiania har oppdatert samarbeidsavtalen. Studenter på 3D & animasjon, grafisk design, illustrasjon, interaksjonsdesign, interiør, reklame og spillutvikling har nå muligheten til å studere her.

Hvorfor utenlandsstudier?

Økte jobbmuligheter og i mange tilfeller økt lønn

Spennende kombinasjoner av fag

Internasjonal erfaring og økt kulturell kompetanse

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: +46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

Tlf: +46 701477580

patrick@educationlink.se

* Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav. Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet. Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.