Fra fagskole til bachelor i utlandet

NABA er kåret til beste skole i Italia

9. april 2021

NABA har blitt kåret til «the Best Italian Academy of Fine Arts» i 2021. I rankingen er NABA en av totalt 3 skoler fra Italia som ble inkludert og vurdert, og den eneste innen Fine Arts som ble blant de topp 100 i verden.

Vurderingen og kåringen ble foretatt av QS World University Rankings® by Subject area of Art&Design. Denne kåringen får skolen samme år som akademiet ferirer 40 år siden sin oppstart. Skolen er den største private designskolen i Italia. De samarbeidet tett med italienske og internasjonale bedrifter, noe som resulterer i at de fleste studenter går ut i relevant jobb innen ett år etter endte studier. Lærerne er selv aktive designere og kjenner innsiden av de ulike bransjene, noe som bidrar sterkt til skolens og studentenes suksess.

Skolen tilbyr spennende kreative studier med undervisning på engelsk. Studiene på NABA er en kombinasjon av teori og mye praksis og studentene får her verdifull arbeidserfaring.  Skolen har to campus som er sentralt plassert i designhovedstaden Milano og i kunst- og kulturbyen Roma. Her kan du studere og bli inspirert av noen av verdens fremste designere og kunstnere. NABA er dermed et ypperlig alternativ for deg som ønsker å gå i lære hos “de beste”.

Les mer om NABA!

Les mer om kåringen av NABA!

 

Bestill studieveiledning

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: +46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

Tlf: +46 701477580

patrick@educationlink.se