Fra fagskole til bachelor i utlandet

Fra fagskole til bachelor i utlandet

Education Link – studier i utlandet

Education Link har gjennom mange år hatt tett samarbeid med Høyskolen Kristiania. Vi har lang erfaring med å samarbeide med utenlandske universiteter og veilede studenter som ønsker å studere i utlandet. Høyskolen har utviklet samarbeidsavtaler som gjør det mulig for fagskolestudentene å bygge på sin utdanning til en bachelorgrad i utlandet. Education Link tar hånd om det praktiske ved disse avtalene. Våre studieveiledere informerer deg som fagskolestudent om dine videre studiemuligheter i utlandet og hjelper deg trygt gjennom hele søknadsprosessen.

Vi hjelper deg

Høyskolen Kristiania har for sine fagskolestudier samarbeidsavtaler med 11 forskjellige universiteter fordelt på Australia, England, Italia, Irland, USA og New Zealand. Ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner hjelper vi deg med å finne frem til riktig universitet. Vi passer på at din søknad er fullstendig og at alle dokumenter kommer frem til universitetet. Vår service inkluderer også oversettelse av vitnemål fra videregående skole og avvikling av engelsktester for visse universiteter. Du slipper søknadsgebyr til de fleste universitetene og du behøver ikke å betale full semesteravgift for å akseptere din studieplass.

Nyheter

Åpningstider i julen

Åpningstider i julen

22. desember 2016

Vi har julestengt fra og med fredag 23. desember til og med 1. januar. Vi er på plass igjen med vanlige åpningstider mandag 2. januar. Vi takker for året som har gått og ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt studieår!

Informasjonsmøter om bachelorstudier i utlandet

Informasjonsmøter om bachelorstudier i utlandet

10. november 2016

Education Link ønsker alle studenter på fagskolestudiene ved Høyskolen Kristiania velkommen til informasjonsmøte om videre studiemuligheter i utlandet. Vi vil her gå gjennom viktig praktisk informasjon.

Bli med på Internasjonal dag!

Bli med på Internasjonal dag!

14. oktober 2016

Education Link arrangerer i samarbeid med Høyskolen Kristiania internasjonal dag i oktober og ønsker alle fagskolestudenter hjertelig velkommen. Universiteter og college fra England, Australia, USA, Italia, Irland og New Zealand deltar.

Hvorfor utenlandsstudier?

Økte jobbmuligheter og i mange tilfeller økt lønn

Spennende kombinasjoner av fag

Internasjonal erfaring og økt kulturell kompetanse

Studieveilederne

Emilie Svärdh

Emilie Svärdh

Studieveileder for Oslo og Trondheim

Tlf: 92 83 29 28

emilie@educationlink.no

Eli-Therese Ølversø Lund

Eli-Therese Ølversø Lund

Studieveileder for Bergen

Tlf: 926 64 538

eli@educationlink.no

* Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav. Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet. Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.