Fra fagskole til bachelor i utlandet

Fra fagskole til bachelor i utlandet

Education Link – studier i utlandet

Education Link har gjennom mange år hatt tett samarbeid med Høyskolen Kristiania. Vi har lang erfaring med å samarbeide med utenlandske universiteter og veilede studenter som ønsker å studere i utlandet. Høyskolen har utviklet samarbeidsavtaler som gjør det mulig for fagskolestudentene å bygge på sin utdanning til en bachelorgrad i utlandet. Education Link tar hånd om det praktiske ved disse avtalene. Våre studieveiledere informerer deg som fagskolestudent om dine videre studiemuligheter i utlandet og hjelper deg trygt gjennom hele søknadsprosessen.

Vi hjelper deg

Høyskolen Kristiania har for sine fagskolestudier samarbeidsavtaler med 11 forskjellige universiteter fordelt på Australia, England, Italia, Irland og New Zealand. Ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner hjelper vi deg med å finne frem til riktig universitet. Vi passer på at din søknad er fullstendig og at alle dokumenter kommer frem til universitetet. Vår service inkluderer også oversettelse av vitnemål fra videregående skole og avvikling av engelsktester for visse universiteter. Du slipper søknadsgebyr til de fleste universitetene og du behøver ikke å betale full semesteravgift for å akseptere din studieplass.

Nyheter

Ledige studieplasser i utlandet

Ledige studieplasser i utlandet

15. mai 2017

Hva skal du gjøre til høsten? Har du vudert å bygge på din utdanning til en bachelorgrad? Det fins ledige studieplasser ved våre samarbeidsuniversiteter i utlandet og det er fremdeles mulig å søke.

Lånekassen gir tilleggslån

Lånekassen gir tilleggslån

15. mai 2017

Lånekassen gir fra studieåret 2017/2018 tilleggslån på opptil kr. 100 000 til dekning av skolepenger til studenter som skal studere i utlandet. Det blir også en opptrapping til 11 måneders studiestøtte.

Ta en master på Griffith University

Ta en master på Griffith University

17. februar 2017

Griffith University tilbyr deg som fagskolestudent en unik mulighet til å ta et masterstudium. Her kan du ta en master hvor du kan studere et nytt fagområde uavhengig av tidligere fagområde.

Hvorfor utenlandsstudier?

Økte jobbmuligheter og i mange tilfeller økt lønn

Spennende kombinasjoner av fag

Internasjonal erfaring og økt kulturell kompetanse

Studieveilederne

Emilie Svärdh

Emilie Svärdh

Studieveileder for Oslo og Trondheim

Tlf: 22 59 63 30

emilie@educationlink.no

Eli-Therese Ølversø Lund

Eli-Therese Ølversø Lund

Studieveileder for Bergen

Tlf: 926 64 538

eli@educationlink.no

* Vi gjør oppmerksom på at en bachelorgrad ikke nødvendigvis tilfredsstiller opptakskravene til alle mastergrader, verken i Norge eller utlandet. Det enkelte universitet eller høyskole er selv ansvarlig for å definere sine opptakskrav. Dersom du har planer om å studere til en mastergrad, anbefaler vi at du setter deg godt inn i institusjonens opptakskrav, inkludert krav til forkunnskaper og fagsammensetning, før du velger å studere videre til en bachelor i utlandet. Du må selv sørge for at du har den nødvendige bakgrunn og fagsammensetning for den eller de mastergrader du ønsker å søke deg inn på.