Fra fagskole til bachelor i utlandet

University of West London

University of West London

University of West London er universitetet for deg som drømmer om å studere på et moderne universitet i verdensbyen London. Universitetet tilbyr anerkjente og fremtidsrettede studier med flotte fasiliteter for sine studenter. De kreative bransjene er bredt representert i London og universitetet følger nøye med på utviklingen i næringslivet.

University of West London er også et multikulturelt universitet, med ansatte og studenter fra nærmere 100 land. Som student får du undervisning av ypperste klasse med fokus på fremtidig karriere.

Universitetets ambisjon er å gi studentene både teoretisk og praktisk kunnskap og ferdigheter. Studiene og fasilitetene er designet og utformet deretter. Målet er at alle studentene skal lykkes i arbeidslivet. Universitetet har en høyt kvalifisert lærerstab som har mye relevant erfaring innen sine fagfelt og sterke bånd til respektive bransje. Universitetets motto og slagord er ”We are The Career University”.

Studiene

Fagskolestudenter fra Fagskolen Kristiania kan søke på følgende bachelorstudier:

StudiumVarighetStudiestart
Grafisk design
Graphic Design (Visual Communication and Illustration) BA (Hons)1 årSeptember
Musikkdesign
Electronic Music Production BA (Hons)1 årSeptember
Reklame og merkekommunikasjon
Advertising and Public Relations BA (Hons)1 årSeptember

Opptakskrav

Bestått fagskolestudium ved Fagskolen Kristiania, portfolio og bestått engelsktest. Mer informasjon om de ulike opptakskravene finner du under praktisk informasjon.

Campus

University of West London ligger som navnet tilsier i den vestre delen av London, ett området som av mange ansees å være en av de beste stedene å bo og leve i. Du kommer deg enkelt hit fra sentrale London på 30 minutter og flyplassen London Heathrow ligger kun 20 min unna.

Universitetet har to campus, ett i Brentford og ett i Ealing, og det går gratisbusser mellon begge campus. Campus Ealing har de siste årene gjennomgått omfattende renovering og tilbyr toppmoderne fasiliteter for studentene. I Ealing finne du noen av Londons vakreste parker og områdetr regnes som en av de fineste i London. Området har en rik historie og har mange spennende koblinger til kunst, kultur og foretningsliv.

Kjøpesenteret Westfield, som er ett av europas største, ligger i White City som er kun ett par stopp fra campus med t-banen.

Bomuligheter

Du har helt sikkert begynt å tenke på hvordan du ønsker å bo under ditt studieopphold i England. Her er noen tips som du kan ta med deg.

On-campus accomodation

Om du ønsker å bo on campus, kan du finne informasjon, priser og søknadsskjemaer på denne siden: https://www.uwl.ac.uk/student-life/accommodation

Fyll ut søknad om bolig her https://www.uwl.ac.uk/form/accomm-application-form

Det finns også andre private boalternativer som eksempel:

Andre linker som du kan bruke er:

Hvis du trenger midlertidig bolig de første dagene eller uken i London, kan du forhåndsbestille det enkelt via nettet. Avhengig av ditt budsjett så kan du velge mellom hotell, bed and breakfast eller Airbnb.

Tips fra studenter.
Om du skal benytte deg av en utleiemegler bør du ha tenkt på følgende:

  • Hvor nært skolen ønsker jeg å bo?
  • Hvor mye ønsker jeg å betale i måneden for å bo der?
  • Ønsker jeg leilighet eller hus?
  • Skal jeg bo alene eller sammen med noen?

De aller fleste utleiebyråer / utleiere krever at du har en slags verge eller kausjonist. Om du ikke har det, må du belage deg på at du kanskje må betale hele leiebeløpet på forskudd, eventuelt for det første halve året. Dette varierer og det er ikke alle som krever det, men du må være forberedt på det kan skje.

Alle utleiemeglere har administration fees. Fordi må du sjekke dette med utleiemegleren før du benytter deg av deres tjeneste.

Byen

Urbane London med totalt ca 12 millioner innbyggere har et helt unikt studiemiljø og regnes som en av de beste studiebyene i verden. Byens mangfoldige befolkning er en spennende miks av nasjonaliteter, kulturer og religioner. Her snakkes det over 300 ulike språk og byen er absolutt en verdensby i ordets rette forstand.

Englands hovedstad yrer av liv og røre. London er en av verdens mest populære underholdningsmetropoler og serverdighetene er mange. Tilbudet av konserter, musikaler, muséer og gallerier med spennende utstillinger er enormt. På annenhvert hjørne fins det en engelsk pub hvor britene i nabolaget gjerne møtes etter arbeid for en hyggelig prat. Bybildet preges ellers av de karakteristiske svarte taxiene og en og annen rød dobbeltdekker som er med på å gi London sitt verdenskjente særpreg.

Bestill studieveiledning

Faktaruten

Aktuelle studier:
3D & animasjon, grafisk design, musikkdesign, reklame og merkekommunikasjon, spillgrafik og animasjon

Campus:
London

Studenter:
12000

Studiestart:
September

Varighet:
1 år

Mer info:
Universitetets hjemmeside

Intervju

Lars Erik Skredtveit

Lars Erik Skredtveit

BA (HONS) Electronic Music Production

Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve UWL. Skolen har et utrolig godt utvalg av fassiliteter og et bredt utvalg av ulike linjer. Lærerne respekterer om engelsken din ikke er 100%. De setter seg gjerne ned med deg og forklarer om det er noe du lurer på.