Fra fagskole til bachelor i utlandet

University of West London

University of West London

University of West London er universitetet for deg som drømmer om å studere på et moderne universitet i verdensbyen London. Universitetet tilbyr anerkjente og fremtidsrettede studier med flotte fasiliteter for sine studenter. De kreative bransjene er bredt representert i London og universitetet følger nøye med på utviklingen i næringslivet.

University of West London er også et multikulturelt universitet, med ansatte og studenter fra nærmere 100 land. Som student får du undervisning av ypperste klasse med fokus på fremtidig karriere.

Universitetets ambisjon er å gi studentene både teoretisk og praktisk kunnskap og ferdigheter. Studiene og fasilitetene er designet og utformet deretter. Målet er at alle studentene skal lykkes i arbeidslivet. Universitetet har en høyt kvalifisert lærerstab som har mye relevant erfaring innen sine fagfelt og sterke bånd til respektive bransje. Universitetets motto og slagord er ”We are The Career University”.

Studiene

Fagskolestudenter fra Fagskolen Kristiania kan søke på følgende bachelorstudier:

Studium Varighet Studiestart
3D & animasjon
Visual Effects BA (Hons) 1 år September
Grafisk design
Graphic Design (Visual Communication and Illustration) BA (Hons) 1 år September
Musikkdesign
Electronic Music Production BA (Hons) 1 år September
Reklame og merkekommunikasjon
Advertising and Public Relations BA (Hons) 1 år September

Opptakskrav

Bestått fagskolestudium på Fagskolen Kristiania, godkjent portfolio og 4 i engelsk fra videregående skole eller bestått engelsktest. Mer informasjon om de ulike opptakskravene finner du under praktisk informasjon.

Campus

University of West London ligger som navnet tilsier i den vestre delen av London, ett området som av mange ansees å være en av de beste stedene å bo og leve i. Du kommer deg enkelt hit fra sentrale London på 30 minutter og flyplassen London Heathrow ligger kun 20 min unna.

Universitetet har to campus, ett i Brentford og ett i Ealing, og det går gratisbusser mellon begge campus. Campus Ealing har de siste årene gjennomgått omfattende renovering og tilbyr toppmoderne fasiliteter for studentene. I Ealing finne du noen av Londons vakreste parker og områdetr regnes som en av de fineste i London. Området har en rik historie og har mange spennende koblinger til kunst, kultur og foretningsliv.

Kjøpesenteret Westfield, som er ett av europas største, ligger i White City som er kun ett par stopp fra campus med t-banen.

Bomuligheter

Studenter på University of West London har ulike bomuligheter å velge mellom. Ett populært alternativ er det prisbelønte Paragon Student Lets som består av leiligheter kun noen minutters gange fra Bradford campus. Det går gratisbuss for studentene til Ealing campus.Sjekk ut 360 graders utsikt fra Paragon Student lets

Det finns også andre private boalternativer tilknyttet universitetet:

Universitetets University Student Welfare team på Ealing campus hjelper studentene med spørsmål om bolig.

Les mer om bomuligheter på University of West London!

Byen

Urbane London med totalt ca 12 millioner innbyggere har et helt unikt studiemiljø og regnes som en av de beste studiebyene i verden. Byens mangfoldige befolkning er en spennende miks av nasjonaliteter, kulturer og religioner. Her snakkes det over 300 ulike språk og byen er absolutt en verdensby i ordets rette forstand.

Englands hovedstad yrer av liv og røre. London er en av verdens mest populære underholdningsmetropoler og serverdighetene er mange. Tilbudet av konserter, musikaler, muséer og gallerier med spennende utstillinger er enormt. På annenhvert hjørne fins det en engelsk pub hvor britene i nabolaget gjerne møtes etter arbeid for en hyggelig prat. Bybildet preges ellers av de karakteristiske svarte taxiene og en og annen rød dobbeltdekker som er med på å gi London sitt verdenskjente særpreg.

Bestill studieveiledning

Faktaruten

Aktuelle studier:
3D & animasjon, film, grafisk design, musikkdesign, reklame og merkekommunikasjon

Campus:
London

Studenter:
12000

Internasjonale:
1200

Studiestart:
september

Varighet:
1 år

Mer info:
Universitetets hjemmeside

Intervju

Lars Erik Skredtveit

Lars Erik Skredtveit

BA (HONS) Electronic Music Production

Jeg anbefaler på det sterkeste å prøve UWL. Skolen har et utrolig godt utvalg av fassiliteter og et bredt utvalg av ulike linjer. Lærerne respekterer om engelsken din ikke er 100%. De setter seg gjerne ned med deg og forklarer om det er noe du lurer på.