Fra fagskole til bachelor i utlandet

Media Design School

Media Design School

På New Zealands mest prisbelønte skole kan du lære av bransjens ypperste fagfolk. Media Design School (MDS) i Aukland tilbyr innovative og verdensledende studier i 3D og animasjon og visuelle effekter. Skolen er ranket på topp 10 i verden og har et tett samarbeid med film- og spillbransjen.

MDS tilbyr spesialiserte og oppdaterte studier tilpasset bransjenes raske utvikling. Skolen har lærere som er i verdensklassen innen sine fagfelt og som har jobbet for blant annet Weta, Dreamworks, Disney and Universal Studios. Media Design School en del av Torrens Global Education Servicies. Høy kvalitet i undervisningen med små klasser og tett oppfølging av studentene.

Studiene

Fagskolestudenter fra Fagskolen Kristiania kan søke på følgende bachelorstudier:

Studium Varighet Studiestart
3D & animasjon
Avtale er under vurdering  Under vurdering Juli/februar
Grafisk design
Avtale er under vurdering Under vurdering Juli/februar
Interaksjonsdesign
Avtale er under vurdering Under vurdering Juli/februar
Spillutvikling
Avtale er under vurdering Under vurdering Juli/februar

Opptakskrav

Bestått fagskolestudium ved Fagskolen Kristiania, portfolio og bestått engelsktest. Mer informasjon om de ulike opptakskravene finner du under praktisk informasjon.

Campus

Media Design School ligger på Madden Steet i hjertet av Aucklands blomstrende Wynyard Quarter med gangavstand til kinoer, kafeer, restauranter, uteplasser, gallerier og handlegatene men også med lett tilgang til flott turterreng og vakre strender. Alle studenter har tilgang til de nyeste datamaskiner og alt nødvendig programvare i løpet av studieåret og de har også tilgang til et digitalt bibliotek, gratis leie av utstyr, laboratorier og IT-tjenester.

Bosted

Skolen har ikke egne studentboliger på campus, men tilbyr studentene hjelp til å finne bolig. Du kan kontakte skolens Student Services Manager som vil gi deg informasjon om meglere og private utleiere som har leiligheter og rom til leie i Auckland. Skolen er også behjelpelig med midlertidig bosted på hoteller og hostels.

Byen

Auckland ligger på nordøya av New Zealands og har i underkant av 1,5 million innbyggere. Den har flere ganger blitt kåret til en av verdens 10 beste byer å bo i. Byen er landets kosmopolit og er en pulserende smeltedigel av kulturer og etnisiteter. Det er enkelt å komme seg rundt med offentlig transport og byen har en avslappet stemning. Aucklands milde klima og beliggenhet ved havet gjør den til et ideelt utgangspunkt for å utforske resten av øya. I Auckland kan du kombinere en urban livsstil med friluftsaktiviteter. Her finner du et spennende kultur og underholdningstilbud og flotte strender, vulkaner og vakker natur.

Bestill studieveiledning

Faktaruten

Aktuelle studier:
3D & animasjon, grafisk design, interaksjonsdesign, spill

Campus:
Auckland

Studenter:
700

Internasjonale:
105

Studiestart:
feb/juli

Mer info:
Universitetets hjemmeside

Intervju

Morten Fredheim

Morten Fredheim

BA and Design - 3D Animastion & Visual effects

Jeg valgte New Zealand grunnet landet i seg selv og fordi Media Design School skal har samarbeid med Weta Digital, som er jo et av verdens største VFX hus.