Fra fagskole til bachelor i utlandet

Deakin University

Deakin University

Deakin University er et moderne universitet og ett av Australias største. Studiene er fleksible og gir deg muligheten til å skreddersy utdanningen din etter dine interesser og behov. Universitetet har internasjonal anseelse og er det eneste i landet som to ganger har blitt belønnet med den prestisjetunge prisen University of the Year.

Deakin University legger stor vekt på å forberede studentene på arbeidsmarkedets stadig økende krav. Med en god sammensetning av relevante emner, moderne utstyr og en engasjert lærerstab, gjør de sitt ytterste for å gjøre studentene godt rustet til sine fremtidige karrierer. Universitetet har et tett samarbeid med næringslivet, og mange studier har praksis som en viktig del av utdanningen.

Studiene

Fagskolestudenter fra Fagskolen Kristiania kan søke på følgende bachelorstudier:

Studium Varighet Studiestart
3D & animasjon
Bachelor of Design (3D Animation) 1 år Juli/februar
Film
Bachelor of Film, Television and Animation 1 år Juli/februar
Grafisk design
Bachelor of Design (Visual Communication) 1 år Juli/februar
Illustrasjon
Bachelor of Design (Visual Communication) 1 år Juli/februar
Reklame
Bachelor of Communication (Advertising) 1 år Juli/februar
Bachelor of Communication (Public Relations) 1 år Februar

Opptakskrav

Bestått fagskolestudium ved Fagskolen Kristiania, portfolio og 4 i engelsk fra videregående skole eller bestått engelsktest. Mer informasjon om de ulike opptakskravene finner du under praktisk informasjon.

Campus

Deakin har sitt hovedcampuset er i Burwood, som er en hyggelig forstad like utenfor Melbourne. På campus fins alle fasiliteter som studentene trenger med nye IT-labs, bibliotek, kafeer, restauranter og for ikke å glemme flotte fasiliteter innen sport, film/TV-produksjon og teater. Deakin har en rekke ulike institutter og egen forskningspark. Motion Laben er et supermoderne anlegg som brukes innenfor mange fagområder, for eksempel mediestudier, dans, film og spillutvikling.

Bomuligheter

Deakin tilbyr boenheter på campus for alle internasjonale studenter, men du kan også velge å bo utenfor skolen. Det er mange forskjellige alternativer å velge blant, og det er ikke særlig vanskelig å finne et sted å bo. Universitetet er svært behjelpelig med å finne bosted til studentene. Ved søknad etter bolig utenfor campus kan også studentorganisasjonen DUSA (Deakin University Student Association) være behjelpelig.

Byen

Melbourne er med sine 3 millioner innbyggere den største byen i Victoria, som er Australias sørligste delstat. Dette er en verdensmetropol i særklasse. Byen er omringet av vakker natur med store kontraster; landskapet går fra hav og strand, til fjell og skog, før det går over til ørken. Melbourne har et europeisk preg, og at det er lett for oss skandinaver å trives her.

Melbourne er også kjent som Australias hovedstad for design, kulturliv og idrett. Surfekulturen er populær i Melbourne, og ved kysten utenfor byen arrangeres mange konkurranser og arrangementer ved noen av verdens beste surfestrender. Den som ikke er interessert i bølgenes krefter, kan i stedet ta turen til området St. Kilda. Her er en flott bystrand, og langs strandpromenaden ligger restaurantene og barene tett. Med en herlig miks av mennesker, kultur, strand, hav og sol er det ikke så rart at Melbourne gang på gang blir kåret til «the most liveable city in the world”. Byen har dessuten flere år blitt kåret til både Australias og verdens beste studentby.

Bestill studieveiledning

Faktaruten

Aktuelle studier:
3D & animasjon, film, illustrasjon, grafisk design, reklame og merkekommunikasjon

Campus:
Melbourne, Geelong & Warrnambool

Studenter:
34000

Internasjonale:
7000

Studiestart:
mars/juli/nov

Mer info:
Universitetets hjemmeside

Intervju

Marie Lyster Hoff

Marie Lyster Hoff

Bachelor of Communication – Advertising

Studieåret har vært veldig bra og jeg er veldig fornøyd med fagene og klassen. Jeg anbefaler Deakin på det sterkeste. Det er et godt miljø og mennesker fra verden rundt, noe jeg syntes var utrolig kult. Skolen i seg selv er også veldig fin.

Webinarer

Fagspesifikke webinarer for deg som vil bygge på din utdanning til en bachelorgrad i utlandet.

3d og animasjon

Film

Grafisk design

Illustrasjon

Reklame og merkekommunikasjon