Fra fagskole til bachelor i utlandet

University of South Wales

University of South Wales

University of South Wales er et av Storbritannias mest spennende og ambisiøse universiteter og det er også et av de største med sirka 26 000 studenter. USW har tre studiesteder i Cardiff, Newport og Pontypridd men det er femst Cardiff som er aktuellt for dere som skall studere kreative fag.

USW setter alltid studentene først og har et utmerket rykte for undervisningskvalitet og toppmoderne studiefasiliteter. Universitetet har en unik tilnærming til undervisning gjennom praktisk erfaring og partnerskap med industriledere. Det er grunnen til at 95 % av studentene er i fulltidsarbeid eller videre studier innen 6 måneder etter eksamen.

Små klassestørrelser, stor vekt på samarbeid og vennlige personale gjør at alle typer elever passer inn og trives på USW. Selv om USW er et av de største universitetene i Storbritannia, vil du oppdage at foreleserne kjenner hver av studentene sine ved navn.

Studiene

USW tilbyr studier innen mange kreative fag som animasjon, film, grafisk, illustrasjon, interiør, musikk, reklame og spill. Fagskolen Kristiania har per dags dato avtaler på følgende bachelorstudier:

StudiumVarighetStudiestart
Motedesign
BA (Hons) Fashion Promotion1 årSeptember
BA (Hons) Fashion Business and Marketing1 årSeptember
BA (Hons) Fashion Design1 årSeptember
Moteindustri
BA (Hons) Fashion Promotion1 årSeptember
BA (Hons) Fashion Business and Marketing1 årSeptember

Opptakskrav

C-snitt fra fagskolestudium ved Fagskolen Kristiania og 3 i engelsk fra videregående skole eller bestått engelsktest. Mer informasjon om de ulike opptakskravene finner du under praktisk informasjon.

Campus

University of South Wales har tre campus i Cardiff, Pontypridd og Newport men det er fremst Cardiff som er aktuellt for dere som skall studere kreative fag.

På campus i Cardiff finner du en rekke dedikerte, gjennomtenkte rom som skaper den perfekte balansen mellom studier og sosialt samvær. Skolen har investert i den seneste teknologien, programvaren og utstyret for å sikre at du regelmessig bruker og lærer i de samme fasilitetene som du ville gjort i industrien. I tillegg har skolen mange dedikerte rom for studenter å samarbeide om prosjekter.

Campus har også den perfekte beliggenheten for å samarbeide med noen av de beste arbeidsgiverne i Sør-Wale. For deg som studerer kreative fag er Cardiff er det perfekte stedet da byen er et viktig senter for medieproduksjon i Storbritannia

Ta en rundttur på campus https://www.southwales.ac.uk/virtual-tour/cardiff-campus-virtual-tour/

Bomuligheter

Hvor du bor er like viktig som hva du lærer. Som student på University of South Wales kan du velge mellom å bo i halls of residences eller på private alternativer off-campus.

I Cardiff har skolen ett samarbeit Unite Students som tilbyr rom i deres Halls of Residence. Disse rommene med eget bad koster fra 130 GBP per uka og ligger midt i sentrum, rett overfor ATRiuM-bygningen på USW Cardiff.

For å lese om om bolig på campus se http://www.southwales.ac.uk/accommodation

Du kan også velge å finne bolig i privat sektor. Dette er rom og leligheter utenfor campus som studenter kan finne gjennom utleiebyråer. USW kan være behjelpelige med å finne bolig å leie i privat sektor og har mye informasjon og råd om utleie gjennom utleiebyråer

Du kan finne godkjente private studenthus, leiligheter og innkvartering på accommodation search tool. USW har sjekket at alle disse eiendommene er riktig lisensiert og akkreditert.

Andre linker som kan være lurt å se på

Byen

Cardiff er et sted det er lett å falle for. Det tiltrekker seg riktignok ikke de store turistsvermene som er vanlig å se i London og Edinburgh, men karismatiske Cardiff har likevel atmosfæren til en hovedstad.

Byen har har ca. 340 000 innbyggere med beliggenhet ca. 2 timer vest for London med tåg. Den største byen i Wales er en selvsikker, positiv turistdestinasjon og har noe for enhver smak og det er lett å tilpasse seg livet i Cardiff.

Det er en trygg og multikulturell studentby som har et bredt tilbud innenfor alt fra shopping og konserter, til idrettsarrangement og kulturbegivenheter. I tilegg finnr du rikelig med gode spisesteder og uteliv til en rimelig lav pris.

Her finner du en fantastisk livskvalitet, mer grøntareal per person enn noen annen by i Storbritannia og mange fantastiske mennesker. Hvis du er intressert i naturen er det bare 30 minutter fra Cardiff till nasjonalparker og flotte strender.

Bestill studieveiledning

Faktaruten

Aktuelle studier:
Motedesign, moteindustri

Campus:
Cardiff

Studenter:
26000

Studiestart:
September

Mer info:
Universitetets hjemmeside