Fra fagskole til bachelor i utlandet

Studere i Berlin eller Hamburg

5. mars 2021

Har du lyst til å studere videre i Berlin eller Hamburg? University of Europe for Applied Sciences gir deg som fagskolestudent nå muligheten til å fullføre en bachelorgrad i Tyskland på 1,5 år. Universitetet tilbyr innovative studier hvor de kombinerer det beste fra design, media, teknologi og entreprenørskap.

En ny avtale mellom Fagskolen Kristina og University of Europe for Applied Sciences gjør det mulig – etter to-årig fagskolestudium – å fullføre en bachelorgrad i Tyskland på 1,5 år. Avtalen gjelder for 3D & animasjon, film, grafisk design, illustrasjon, reklame og merkekommunikasjon og spillutvikling. Universiteter tilbyr bachelorstudier i både Berlin og Hamburg med undervisning på engelsk. Her får unge talenter en unik inngangsport til de kreative bransjene midt i hjertet av Europa.

University of Europe for Applied Sciences tilbyr individtilpasset og praktisk undervising i et svært internasjonalt studiemiljø. Lærerne, fakultetet, studenter og tidligere studenter har vunnet en rekke priser og utmerkelser innen design og media. Her kan du virkelig dra nytte av å studere i et miljø sammen med talenter fra hele verden, utvikle nye ideer og nå ditt kreative potensiale fult ut.

Med studier fra Tyskland får du en unik mulighet til å få en cv og portfolio som skiller seg ut fra mengden.

Les mer om studiene og universitetet eller ta kontakt med oss i Education Link for mer informasjon!

Bestill studieveiledning

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: +46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

Tlf: +46 701477580

patrick@educationlink.se