Fra fagskole til bachelor i utlandet

Søknadsfrist for studier i utlandet

12. februar 2020

Søknadsfristen for å søke på samarbeidsuniversitetene i utlandet er satt til 15. april. Om du har bestemt deg for å søke så anbefaler vi at du kommer i gang med prosessen så snart som mulig. Det er rullerende opptak og søknader blir behandlet fortløpende.

Hvis du har spørsmål eller er usikker, er det bare å ta kontakt med en studieveileder hos oss. Vi svarer gjerne på spørsmål på e-post, telefon eller ved personlig møte. Vi besøker jevnlig fagskolen i Oslo og Bergen, så det er bare å ta kontakt om du vil avtale et møte. Det er også mulig å avtale gruppemøte med flere studenter sammen.

Når du har bestemt deg for å søke kan du starte med å signere vår søkeravtale! Når du har signert søkeravtale får du tilsendt en kopi av avtalen per e-post og en av våre studieveiledere vil ta kontakt med deg. De vil sende deg all informasjon du trenger for å søke. Når du har signert vil du vil også motta betalingsinformasjon om serviceavgiften på kr. 1500. NB! Dersom du deltok på Internasjonal dag i oktober 2019 slipper du å betaler serviceavgift. Din søknad vil bli sendt så snart du har signert og sendt oss din komplette søknad med vedlegg.

Er du nysgjerrig på dine videre studiemuligheter eller har noen spørsmål kan du kontakte studieveilederne våre!

Les mer om søknadsprosessen!

Les mer om dine videre studiemuligheter!

Bestill studieveiledning

Studieveilederne

Lill-Tine Paulsen

Lill-Tine Paulsen

Studieveileder for Oslo

Tlf: 92 60 30 78

lilltine@educationlink.no

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder for Bergen

Tlf: 22 59 63 30

johan@educationlink.se