Fra fagskole til bachelor i utlandet

Søknadsfrist 15. april

9. april 2021

Har du tenkt på hva du skal gjøre til høsten? Søknadsfristen for å søke på videre bachelorstudier i utlandet er 15. april. Fortvil ikke om du ikke har alt klart enda. Du må ikke ha sendt inn komplett søknad, men søkeravtalen må ha blitt signert.

Søkeravtalen kan du enkelt signere digitalt her! Du vil deretter bli kontakte av en av våre studieveiledere som vil gi deg videre informasjon om hva du må gjøre og hva som kreves for en komplett søknad. Om du er usikker på hvor du vil søke, kan en av våre studieveiledere hjelpe deg med mer informasjon om de ulike mulighetene. Vi tar hånd om hele søknadsprosessen og guider deg trygt helt frem til avreise.

Som fagskolenstuden på Fagskolen Kristiania har du flere valgmuligheter for videre bachelorstudier i utlandet. Fagskolen har samarbeidsuniversiteter i Australia, England, Irland, Italia, Tyskland og på New Zealand. Universitetene tilbyr videre påbygg på dine studier til en bachelorgrad på 1 til 2 år. Du kan du lese mer om dine studiemuligheter i utlandet ved å trykke på ditt studium her!

Om du har spørsmål eller vil avtale et digital møte er det bare å ta kontakt med oss ved å sende en e-post til office@educationlink.no Du kan også ta kontakt direkte med en av våre studieveiledere.

Bestill studieveiledning

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: 92 66 45 38

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Lill-Tine Paulsen

Lill-Tine Paulsen

Studieveileder (deltid fra januar 2021)

Tlf: 92 60 30 78

lilltine@educationlink.no