Fra fagskole til bachelor i utlandet

Nye avtaler med Curtin University i Australia

21. mai 2021

Curtin University i Australia har oppdatert og inngått nye samarbeidsavtaler med Fagskolen Kristiania. Studenter på 3D & animasjon, grafisk design, illustrasjon, interaksjonsdesign, interiør, reklame og spillutvikling har nå muligheten til å studere videre til en bachelorgrad her.

Curtin University er et prisbelønt og anerkjent universitet, som ligger like utenfor millionbyen Perth på veskysten av Australia. Dette er et moderne universitet med alle fasiliteter og har i tillegg en nydelig beliggenhet i grønne og idylliske omgivelser. Som student kan du nyte godt av både storbyliv med et behagelig klima og en fantastisk natur med milelange strender.

Curtin University har mye forskningsaktivitet, men de har også et praktisk og yrkesrettet fokus, noe som innebærer at studiene her passer godt sammen med fagskolestudiene fra Fagskolen Kristiania. Perth er en by i sterk vekst og flere av universitetets studier tilbyr praksis i en av Perths mange storbedrifter. Universitetet er blant annet ranket blant de 1 prosent beste i verden av the Academic Ranking of World Universities (ARWU). Curtin har tette bånd til arbeidsmarkedet, og studiene blir utformet slik at de imøtekommer næringslivets stadig skiftende krav. Universitetet internasjonale fokus gjenspeiler seg i samarbeidet med en mengde internasjonale arbeidsgivere, særlig fra Asia.

Studiene og opptakskrav

Curtin University har i mange år hatt en samarbeidsavtale med Fagskolen Kristiania. De siste par årene har endringer i studiene ført til at avtalene nå er fornyet og oppaterte. Dette betyr at flere studenter nå får muligheten til å søke seg hit. Studenter på 3D & animasjon, grafisk design, illustrasjon, interaksjonsdesign, interiør, reklame og spillutvikling har nå muligheten til å studere videre til en bachelorgrad. Avtalen på de ulike studiene varierer fra 1 til 2 års påbygg. Du kan lese mer om de ulike studiene og hvor mange år som studieavtalen innebærer her!

For å få studieplass må du ha bestått fagskolestudiumet ved Fagskolen Kristiania, få godkjent portfolio og ha 4 i engelsk fra videregående skole, eller bestått engelsktest. Om du har spørsmål, ønsker veiledning eller ønsker å søke kan du ta kontakt med oss i Education Link. Vi tilbyr digitale møter, og svarer deg gjerne på e-post eller tar en prat på mobilen om du foretrekker det.

 

Bestill studieveiledning

Studieveilederne

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder

Tlf: +46 701484212

johan@educationlink.no

Jesper Hammar

Jesper Hammar

Studieveileder

Tlf: +46 701481311

jesper@educationlink.se

Patrick Hansson

Patrick Hansson

Studieveileder

Tlf: +46 701477580

patrick@educationlink.se