Fra fagskole til bachelor i utlandet

Infomøte om studier på Griffith College i Dublin

2. mai 2019

Tirsdag 7. og onsdag 8. mai kommer representanter fra Griffith College i Dublin på besøk til Høyskolen Kristiania i Bergen og Oslo for å informere om sine bachelorstudier.

Som fagskolestudent ved Høyskolen Kristiania kan studenter på film, grafisk design, interaksjonsdesign, interiør design og musikk søke seg videre på bachelorstudier ved Griffith College. Leder for designfakultetet Deirdre Doherty og fagansvarlig for interiørstudiene Britt Berentzener kommer på besøk til Bergen og Oslo for å informere deg om studiemulighetene som de tilbyr.

Som interiørstudent kan du velge mellom to ulike interiørstudier ved Griffith College; Bachelor of Interior Design og Bachelor (Hons) Interior Architecture. På møtet for interiørstudenter vil du få vite mer om innholdet og forskjellen på de to studiene, samt opptakskravene.

Education Link kommer også til å være tilstede på møtene for å svare på spørsmål om søknadsprosessen.

Bergen

 

Oslo

Det er fremdeles ledige studieplasser for oppstart til høsten 2019. Ta kontakt med oss i Education Link om du vil ha mer informasjon og/eller ønsker å søke.

Griffith College

Griffith College i Dublin er anerkjent innen interiør- og arkitekturstudier i Irland, og de har vunnet flere priser for sine mediestudier. Mye av undervisningen foregår i små klasser med mulighet for tett oppfølging fra lærerne. Skolen har gode kontakter innen næringslivet og utdanningene har fokus på å sikre at studentene blir best mulig rustet for sin fremtidige karriere.

Som student på Griffith College i Dublin studerer du i et svært internasjonalt miljø og deler hverdagen med både irer og rundt 90 andre nasjonaliteter. Skolen ble grunnlagt i 1974 og er i dag Irlands største uavhengige college. Colleget er akkreditert av HECA, Higher Education Colleges Association, som garanterer at kvaliteten på både utdanningen og lærerstaben. Studentene trives svært godt på Griffith College, og vi har fått mange tilbakemeldinger på at de hatt en inspirerende og lærerik studietid. Studentene får her de de beste forutsetninger for videre jobbsøking.

Les mer om Griffith College!

Bestill studieveiledning

Studieveilederne

Lill-Tine Paulsen

Lill-Tine Paulsen

Studieveileder for Oslo

Tlf: 92 60 30 78

lilltine@educationlink.no

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder for Bergen

Tlf: 22 59 63 30

johan@educationlink.se