Fra fagskole til bachelor i utlandet

Infomøte med University of Derby

9. februar 2019

Tirsdag 12. februar er du velkommen på informasjonsmøte i Oslo om  University of Derby i England. Mikaela Green fra University of Derby kommer for å presentere universitetet og deres unike studietilbud.

På møtet vil du få vite mer om dine videre studiemuligheter og opptakskrav ved universitetet.

University of Derby

University of Derby er et nytt og spennende samarbeidsuniversitet som ligger plassert midt i hjertet av England. Universitetet tilbyr et bredt spekter av studier i et kreativt studiemiljø. De siste årene har universitetet investerte 200 millioner pund i nye fasiliteter for studentene. Universitetet er dessuten ranket blant de 20 beste innen kreative studier av The Guardien Guide 2019.

University of Derby (UoD) tilbyr studier tilpasset næringslivets krav. Når du velger å studere på University of Derby får du fordelen av topp moderne fasiliteter og høyt rankede studier som er utformet slik at du skal bli attraktiv for arbeidsgivere. Fokus på videre karriere og samarbeid med næringslivet i studiene er nok noe av grunnen til at universitetet lykkes godt med å få sine studenter ut i arbeid. Hele 96,9 % av studentene går videre ut i relevant jobb innen 6 måneder etter siste eksamen, noe som er best i regionen og på topp 15 i hele landet.  

Les mer om University of Derby!

Bestill studieveiledning

Studieveilederne

Lill-Tine Paulsen

Lill-Tine Paulsen

Studieveileder for Oslo og Trondheim

Tlf: 92 60 30 78

lilltine@educationlink.no

Johan Rådstrøm

Johan Rådstrøm

Studieveileder for Bergen

Tlf: 22 59 63 30

johan@educationlink.se